Om

Suspndise rutrum in lobortis vel facilisisr morbi mattis quram utei quarm convallis ornw dilam scjelqku convallis nissim.

Om

 

Jag kommer från Bohuslän och har målat sedan

2003. Det var det året en kris inträffade i mitt liv och jag bröts ned till grunden och hade ingen annan utväg än att uttrycka mig.På nätterna vaknade jag och såg bilder i huvudet som jag kände mig tvungen att teckna ned.

Processen har fortsatt och idag är måleriet ett

inslag i mitt liv som ger mig balans.

 

Jag är verksam i Stockholm. Jag följer min intuition och skapar genom lust till färg och känsla. Mina målningar vibrerar av energi och därför har jag valt att kalla min konst för Energy Art.

I bilderna är det framför allt färgernas betydelse och lusten till att måla och till livet. Jag skapar ofta genom att först gå inom mig själv, t.ex. genom meditation Utifrån det tillståndet låter jag intuitionen leda mig. De energier jag sedan fäster på duken kan kännas när du betraktar målningarna. Många av mina målningar blir till utomhus då jag tycker om att vara ute i naturen och skapa. Lekfullhet är också viktigt för mig.

 

Jag är självlärd men har inspirerats och utvecklats genom grund- och fortsättningskurs, teckning, rymd samt artha i Vedic Art.

Oljemålning, Medborgarskolan.

Screentryck, Folkuniversitet.

Copyright © All Rights Reserved